Hotel Huis ten Wolde Comfort kamer

27 Juni 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

In een landelijke en bosrijke omgeving aan de voet van de Woldberg ontvangen wij u graag voor een kort of lang verblijf in ons luxe en rolstoeltoegankelijke gastenverblijf Huis ten Wolde. Ons rolstoeltoegankelijk hotel beschikt over twee kamers met aanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking, waaronder een aangepaste badkamer.
De Comfortkamer, iets kleiner den de ruime Loggiakamer, is een kamer met:

twijfelaar bed, mogelijkheid tot plaatsen van een papegaai of hoog laag bed *
badkamer met aangepast sanitair; toilet, en separate douche met douchestoel
een alarmeringssysteem
hulphond welkom

Deze kamer kan gekoppeld worden met naast gelegen eenpersoons kamer door middel van een tussendeur.
Wat past bij u, daar draait het bij ons om. Wij denken graag met u mee zodat uw verblijf aan al uw verwachtingen voldoet.
* Hulpmiddelen en thuiszorg kunt u regelen via TEC thuiszorg in Steenwijk: www.tdczorg.nl Tel. Zorgeloket: 088-1505444.
 

 

Recreatievoorzieningen ter plekkeU kunt in Huis te Wolde heerlijk dineren in ons restaurant 'De Spijskamer', geriefelijk een boek lezen bij de open haard in de bibliotheek, genieten van een lunch, een kop koffie met huisgemaakte appeltaart of een goed glas wijn met borrelgarnituur in Brasserie de Huiskamer en helemaal tot rust komen op ons prachtige terras. Of laat u lekker verwennen in onze Wellness met sauna en zwembad. Geniet van onze wisselende kunstexpositie in de Kunstkamer. Hier organiseert Huis ten Wolde op zondagen ook regelmatig concerten. Ook voor kinderen zijn speelvoorzieningen aanwezig, van een blokkendoos van Bijzinder hout, tot een speeltoestel met schommel en glijbaan naast het terras.